Mackie Lane, Inverell

Residence #1

Set above the tree line overlooking the New England grazing land, this home was designed around the view!  All, but 3 rooms, have a gorgeous outlook.

With a growing family and busy life of business and hobbies, this family wanted a home that allowed for all aspects of their life.

This was an intensive job in the extensive foundations, stone work & suspended slabs which have been polished as a feature.

A large living, kitchen and a screened outdoor room, make you feel like you’re flying! Along with 5 bedrooms, 3 ensuites, theatre room, rumpus, homework area, large office and craft room to cater for craft classes all make this home a pleasure to live in.  With stone featured on the exterior and interior it gives the home a grounded and solid feel on the edge of a hill.

Residence #2

Set among the gum trees elevated over the New England grazing land, this pavilion home sees the twinkle of town lights.  The iron cladding compliments the bush setting with expansive an covered deck & walkways.  The central living, kitchen & dining pavilion is linked by glass louvered walkways.  On one side,  an office, walk-in- storage and main bedroom with ensuite and the other pavilion is home to the kids bedrooms, powder & bathroom, laundry & guest room. 

The home has timber Blackbutt flooring throughout which compliment the aluminium timber look & feel double hung windows throughout the home.   A custom designed kitchen achieves in meeting the demands of a practical high use area while still maintaining a level of sophistication.  A sitting area with a cosy ethanol fire heater make for a relaxing time in this family friendly home.